Mun alkuinnostus tähän kirjoittamiseen taisi loppua tuohon ensimmäiseen postaukseen, mutta nyt päätin ottaa itseäni taas niskasta kiinni ja toivoa, että innostun tästä taas uudestaan! 

Tulipa sitten vietettyä eilen melkoisen mielenkiintoinen päivä. Päätin nimittäin toteuttaa jo pitkään mielessä pyörineen ajatuksen verenluovutuksessa käymisestä. Muiden ihmisen auttaminen on ollut aina sydäntä lähellä ja tässä oli todellakin ihan konkreettinen tapa siihen tarkoitukseen; sillä puolella litralla, jonka menettämisestä ei ole itselle mitään haittaa, voi pelastaa jonkun toisen hengen! Jouduin kuitenkaan ainaki tällä kertaa pettymään, sillä neulaa ei vain kerta kaikkiaan saanut menemään suoneeni. Molemmista käsistä sitä kokeiltiin ja toisessa kädessä neula jopa oli suonessa, mutta homma jouduttiin keskeyttämään, koska käteeni tuli mustelma, jolloin luovutusta ei kannattanut enää jatkaa. 

Jouduin sitten lähtemään pettyneenä takaisin kotiin molemmat käsivarret sidottuna ja kolme laastaria sormessa, mutta kokemuksena oli ainaki todella mielenkiintoinen reissu. Mitään traumoja tuosta neulalla sörkkimisestä ei ainakaan jäänyt - verenluovutus alkoi kiinnostamaan minua jopa enemmän kuin ennen - ja varmasti menen vielä kokeilemaan uudestaan! 

Päivän päätteeksi päätimme lähteä vielä kaverin kanssa keilaamaan. Sattui sopivasti, että olin juuri pari viikkoa sitten ollut edellisen kerran keilaamassa, joten homma sujui yllättävän hyvin. Yleensä harrastan tuota lajia todella harvoin ja sitten, kun sinne keilaradalle eksyy, niin keilaamisesta ei tahdo tulla yhtään mitään. Ei sillä, etten olisi siitä huolimatta hävinnyt reilusti, mutta pääasiahan on, että hauskaa oli! Keilareissun päätteeksi kävimme vielä syömässä ja loppuillan vietimme kaverini luona ihan vain juttelun merkeissä. Ja voin kyllä sanoa, että tuntui uskomattoman hyvältä viettää iltaa ihan vain tyttöjen kesken. Sitä, kun ei ole tullut tehtyä aikoihin! 

Tänään olisi sitten treffit edessä. Tai ehkä pitäisi sanoa pikemminkin tapaaminen uuden ihmisen kanssa, koska mitään parisuhdetta en tässä vaiheessa halua, vaikka koenkin, että olen päässyt yllättävän hyvin ylitse tuosta erostani. Mutta uusiin ihmisiin tutustuminen piristää aina ja tätä ihmistä en ole koskaan naamatuksin edes nähnyt, joten on todella mielenkiintoista nähdä, onko hän niin mukava kuin miltä nettikeskustelujen perusteella vaikuttaa.